Volg ons op facebook | Volg ons op twitter

Over De Ruiter BV

De Ruiter BV

Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van metselen, lijmen en voegen is De Ruiter BV een uitermate ervaren partner. Dankzij onze ruime ervaring zijn wij in staat om alle projecten naar wens van de klant uit te voeren met een goede prijs / kwaliteitverhouding.

Met vakbekwame, gemotiveerde metselaars, voegers en lijmers zijn wij in staat om uw project binnen de gestelde tijd tot een goed einde te brengen. Wij leggen de nadruk op kwalitatief hoogwaardig metselwerk met oog voor detail. Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren, kleinere bouwondernemingen als landelijk opererende bouwondernemingen.

Dankzij onze ervaring kunnen wij moeiteloos het beeld vertalen, dat de architect voor ogen heeft. Ook ingewikkelde metselverbanden zijn voor ons geen enkel probleem. Wij verstaan ons vak! Bekijkt u hier projecten die wij eerder hebben uitgevoerd.

Steigerbouw en steigermateriaal

Naast onze metsel-, lijm- en voegwerkzaamheden zijn wij ook in staat om onze klanten te voorzien van het geschikte steigerwerk voor allerhande projecten, groot en klein.

Wilt u meer informatie of wilt u dat wij een offerte uitbrengen?
Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Adresgegevens

De Ruiter BV
Parklaan 18
9724 AN Groningen
D.J.R. de Ruiter: 06-23737002
J.F. de Ruiter: 06-53339150
info@rderuiterbv.nl

VCA gecertificeerd

Referentieprojecten

referenties

Klik hier voor ons werk